Badsalt/ fotsalt med homeopatisk kristallenergi

I lager.
Antal: 3

129 kr

Sensual Ruby Bath Salt

Styrka och Jordning

Rubin & Ylang Ylang

Ren aromaterapi

"Jag är en stark och kraftfull skapare. Jag är trygg och älskad."

3 salter packade med godhet med över 84 naturliga mineraler. Ett naturligt sätt att öka magnesium och sulfat i kroppen. Naturliga växter ger sin energi och doft tillsammans med ren aromterapi.

En kraftfull kombination av Ylang Ylang, patchouli och homeopatisk kristallenergi från kristallen Rubin hjälper till att stärka och grunda ditt rotchakra.

Exotiska och sensuella Ylang Ylang sägs hjälpa dig att grunda dig, stärka och lugna din kropp och själ.

Kristallenergin från en rubin har länge använts för att få tillbaka vitaliteten och passionen för livet, detta gör detta salt till en unik blandning som är skapat och anpassat till rotchakrat, en kraft som tar dig ända ner till Moder jord, där vi sammankopplar oss till energier från jordens starka och grundande krafter.

Denna blandning är skapad för människor som är osäkra, instabila, saknar självförtroende och full av rädsla och ångest för livet.

Användning: Häll i rinnande vatten, upprepa affirmationen medan du kopplar av.

2–4 lyxbad, 200g

Ingredienser: Dead sea salt (maris sal), Epsom salt (Magnesium sulphate) Himalayan salt (maris sal), Bicarb of Soda (sodium hydrogen carbonate). Heather flowers (calluna vulgaris), Ylang ylang (cananga odorata), black pepper, (piper nigrum), patchouili oil (pogostemon cablin). Homeopathic ruby crystal.