Badsalt/ fotsalt med homeopatisk kristallenergi

I lager.
Antal: 3

129 kr

Calming Emerald Bath Salt


Balans och Skydd

Smaragd & Jasmin

Ren aromaterapi

"Jag är i perfekt balans, ger och tar emot kärlek i lika stor utsträckning."


3 salter packade med godhet med över 84 naturliga mineraler. Ett naturligt sätt att öka magnesium och sulfat i kroppen. Naturliga växter ger sin energi och doft tillsammans med ren aromterapi.

En kraftfull kombination av Jasmin och homeopatisk kristallenergi från kristallen smaragd skapad för att skydda våra hjärtan och få balans i våra liv samtidigt som vi hjälper till att balansera hjärtchakrat. Jasmin är en kraftfull olja, som i naturen är som kraftfullast under natten. Den har en upplyftande och inspirerande doft som kan vara berusande, verkar även avkopplande. Doften är inte bara avkopplande utan även ett underbart afrodisiakum. Kombinerat med smaragdens kristallenergi sägs den öppna upp hjärtchakrat och låta ovillkorlig kärlek flöda in i våra liv. Den är ofta känd som stenen för ”framgångsrik kärlek" som hjälper till att skapa relationens stabilitet, vänskap och lojalitet.

Denna unika blandning är skapad till hjärtchakrat, den gröna aspekten av hjärtchakrat är den maskulina och förmågan att både ge och ta emot kärlek. Att få kärlek är lika viktigt som att ge och förmågan att balansera de två leder till ett fullständigt och lyckligt liv. Denna blandning är för dem som känner sig obalanserad i kärlek, de kan ge men inte ta emot kärlek, de som kämpar för att behålla vänskap eller känner sig instabila i livet eller deras relationer.

Användning: Häll i rinnande vatten, upprepa bekräftelsen medan du kopplar av.

2–4 lyxbad, 200g

Ingredienser: Dead sea salt (maris sal), Epsom salt (Magnesium sulphate) Himalayan salt (maris sal), Bicarb of Soda (sodium hydrogen carbonate). Jasmine flowers (jasminum officinalis), jasmine oil (jasminum officinale), homeopathic emerald crystal.