Badsalt/ fotsalt med homeopatisk kristallenergi

I lager.
Antal: 3

129 kr

Aligning Aquamarine Bath Salt


Sanning och Integritet

Akvamarin & Neroli

Ren aromaterapi

"Jag talar min sanning med mod och integritet."


3 salter packade med godhet och över 84 naturliga mineraler. Ett naturligt sätt att öka magnesium och sulfat i kroppen. Naturliga växter ger sin energi och doft tillsammans med ren aromterapi.

En kraftfull kombination av neroli och homeopatisk kristallenergi från kristallen akvamarin är skapad för att föra sanning och integritet tillbaka i våra liv, samtidigt som den hjälper till att balansera halschakrat.

Neroli olja sägs hjälpa till att övervinna ångest och lyssna på vår inre visdom. Den lugnar och lindrar sinnet och kroppen, vilket gör att vi kan komma åt och tala vår sanning. Kombinerat med kristallenergin i en akvamarin, känd som Moderns sten hjälper den oss till att rensa halschakrat och ger styrka för att kraftfullt stå och tala vår sanning. När det är i balans kan vi uttrycka vad vi tänker och vad vi känner. Vi kan kommunicera våra idéer, övertygelser och känslor.

Denna blandning kan gynna dem som är för pratsamma eller blygsamma, det gör det möjligt att hitta en balans. De som är professionella talare, sångare och presentatörer som behöver kommunicera tydligt kan också dras till denna blandning.

Användning: Häll i rinnande vatten, upprepa affirmationen medan du kopplar av.

2–4 lyxbad, 200g

Ingredienser: Dead sea salt (maris sal), Epsom salt (Magnesium sulphate) Himalayan salt (maris sal), Bicarb of Soda (sodium hydrogen carbonate). Blue mallow flowers (Malva sylvestris), Neroli oil (citrus amara), lavender oil (lavender angustifolia), Pettigrain oil (citrus aurantium), black pepper, (piper nigrum), Frankinsence oil (boswelia carteri), homeopathic aquamarine crystal.