Badsalt/ fotsalt med homeopatisk kristallenergi

I lager.
Antal: 3

129 kr

Relaxing Amethyst Bath Salt


Lugn och Visdom

Ametist & Lavendel

Ren aromaterapi

"Mina tankar skapar verklighet. Jag kopplar upp mig till min högsta visdom och visar en fredlig, lugn värld."

3 salter packade med godhet och över 84 naturliga mineraler. Ett naturligt sätt att öka magnesium och sulfat i kroppen. Naturliga växter ger sin energi och doft tillsammans med ren aromterapi.

En kraftfull kombination av lavendel, geranium och homeopatisk kristallenergi från kristallen ametist skapad för att få lugn och visdom tillbaka i våra liv, samtidigt som vi hjälper till att balansera kronchakrat.

De naturliga läkande och lugnande egenskaperna hos lavendelolja har använts i århundraden, och verkar lugnande både i kropp och själ. I kombination med kristallenergin från en ametist har ametistkristallen en hög andlig vibration som sägs koppla upp oss till vår universella visdom.

Denna unika blandning är anpassad till kronchakrat, som ligger på huvudet, det är den punkt där Anden introducerar energi för vidare spridning ut i hela kroppen. Detta chakras gåva upplever enhet och den osjälviska insikten att allt är kopplat på en grundläggande nivå. Energin i detta chakra gör att vi kan uppleva mystisk gemenskap med alla, allt i naturen och universum.

De som behöver vägledning / visdom, som inte kan meditera och fokusera och de som känner sig stressade kan dra nytta av denna blandning.

Användning: Häll i rinnande vatten, upprepa bekräftelsen medan du kopplar av. 2–4 lyxbad, 200g

Ingredienser: Dead sea salt (maris sal), Epsom salt (Magnesium sulphate) Himalayan salt (maris sal), Bicarb of Soda (sodium hydrogen carbonate). Lavender flowers (lavendula angustifolia), lavender oil (lavender angustifolia), Geranium oil (pelargonium graveolens), Neroli oil (citrus amara) in jojoba oil (olea europoea fruit oil), homeopathic amethyst crystal.