Badsalt/ fotsalt med homeopatisk kristallenergi

I lager.
Antal: 3

129 kr

Pampering Rose Bath Salt


Kärlek & Förlåtelse

Rosenkvart & Ros

Ren aromaterapi

"Kärlek kommer mot mig från alla håll. Jag slappnar av och känner frid."


3 salter packade med godhet med över 84 naturliga mineraler. Ett naturligt sätt att öka magnesium och sulfat i kroppen. Naturliga växter ger sin energi och doft tillsammans med ren aromterapi.

En kraftfull kombination av ros olja och homeopatisk kristallenergi från kristallen rosenkvarts skapad för att förlåta och attrahera mer kärlek till våra liv samtidigt som vi hjälper till att balansera hjärtchakrat.

Rosoljan öppnar upp hjärtchakrat för att älska, dess vårdande doft lindrar sorg och ledsamhet vilket gör att vi kan släppa det förflutna och omfamna kärlek. Kombinerat med kristallenergin från rosenkvarts hjälper den till att balansera hjärtat och hjälper oss att hitta lugn, stillhet och glädje.

Denna unika blandning är skapad till hjärtchakrat, den gudomliga feminina kraften som läker och balanserar alla förflutna sorger eller förlorade kärlekar. Läkningen av detta chakra innebär att man öppnar hjärtcentrat för att lita på att kärleken som är omkring oss och kommer mot oss hela tiden oavsett vad vi ser med våra fysiska ögon i denna värld. En underbar blandning för dem som har skadats i livet eller har haft svårt att gå framåt pga. förlust av något slag. 

Användning: Häll i rinnande vatten, upprepa bekräftelsen medan du kopplar av.

2–4 lyxbad, 200g

Ingredienser: Dead sea salt (maris sal), Epsom salt (Magnesium sulphate) Himalayan salt (maris sal), Bicarb of Soda (sodium hydrogen carbonate). Rose flowers (rosa gallica), Rose oil (rosa centifolia), sweet orange (citrus aurantium dulcic) homeopathic rose crystal.