Badsalt/ fotsalt med homeopatisk kristallenergi

I lager.
Antal: 3

129 kr

Inspiring Carnelian Bath Salt

Frihet och Kreativitet

Karneol & Apelsin

Ren aromaterapi

"Jag släpper loss, har kul och kreativiteten flödar i mig nu.”

3 salter packade med godhet med över 84 naturliga mineraler. Ett naturligt sätt att öka magnesium och sulfat i kroppen. Naturliga växter ger sin energi och doft tillsammans med ren aromterapi.

En kraftfull kombination av apelsinolja, frankincense och homeopatisk kristallenergi från kristallen karneol sägs hjälpa till att föra in frihet och kreativitet i våra liv samtidigt som det hjälper till att balansera sakralchakrat.

Apelsinolja är en upplyftande och glädjande olja, den är ofta känd som 'Smiley Oil'. Uppfriskande och värmande, den hjälper till att få en inre glöd tillbaka in i våra liv, uppmuntran till lekfullhet och skratt.

Kombinerat med kristallenergin i en karneol, som är kristallen för motivation och kreativitet håller den oss i nuet och uppmuntrar vitalitet. Denna unika blandning är anpassad till sakralchakrat och uppmuntrar flöde, icke-motstånd och acceptans av förändring. Beläget vid nedre buken handlar detta chakra om känslor, frihet och balanserad sexualitet. När sakralchakra är i balans känner vi oss känslomässigt stabila, passionerade och full av förväntningar på ett glatt liv.

Denna blandning är skapad för de som söker ett gladare och lätt sinnat hjärta, som vill öka sin kreativitet eller få sina kreativa idéer att flyta bättre. Denna blandning används också för alla typer av beroende eller för de som bär tunga tankar och har svårt att koppla av i livets flöde.

Användning: Häll i rinnande vatten, upprepa affirmationen medan du kopplar av.

2–4 lyxbad, 200g

Ingredienser: Dead sea salt (maris sal), Epsom salt (Magnesium sulphate) Himalayan salt (maris sal), Bicarb of Soda (sodium hydrogen carbonate). Marigold flowers (Calendula officinalis), sweet orange (citrus aurantium dulcic), frankinsence (boswelia carteri), palmarosa oil (cymbopogon martini), homeopathic carnelian crystal.