Chakra Aura Spray - Grön

I lager.
Antal: 3

249 kr

Emerald Crystal Aura Spray 50ml

Balans och Skydd

Hjärtchakra

Jasmin

Affirmation: "Jag är i perfekt balans, ger och tar emot kärlek i lika stor utsträckning."

En kraftfull kombination av Jasmin och homeopatisk kristallenergi skapad för att skydda våra hjärtanoch få balans i våra liv samtidigt som vi hjälper till att balansera hjärtchakrat.

Jasmin är en kraftfull olja, som i naturen är som kraftfullast under natten. Den har en upplyftandeoch inspirerande doft som kan vara berusande, verkar även avkopplande. Doften är inte bara avkopplande utan även ett underbart afrodisiakum. Kombinerat med smaragdens kristallenergi sägs den öppna upp hjärtchakrat och låta ovillkorlig kärlek flöda in i våra liv. Den är ofta känd som stenen för ”framgångsrik kärlek" som hjälper till att skapa relationens stabilitet, vänskap och lojalitet.

Denna unika blandning är skapad till hjärtchakrat, den gröna aspekten av hjärtchakrat är den maskulina och förmågan att både ge och ta emot kärlek. Att få kärlek är lika viktigt som att ge och förmågan att balansera de två leder till ett fullständigt och lyckligt liv.

Denna blandning är för dem som känner sig obalanserad i kärlek, de kan ge men inte ta emot kärlek, de som kämpar för att behålla vänskap eller känner sig instabila i livet eller deras relationer.

Användning: Skaka bra. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö och upprepa affirmationen.
Spraya inte på polerade ytor.

Ingredienser: Spring water. Alcohol as preservative. Potentised Emerald Crystal in Jasminum Officinale (Jasmin Oil).