Chakra Aura Spray - Brun

I lager.
Antal: 2

249 kr

Lapis Lazuli Crystal Aura Spray 50ml

Tydlighet och vision

Tredje ögat

Frankincense, Patchouli

Affirmation: "Jag ser sanningen. Min framtid är lugn och trygg. Mitt förflutna är läkt och släppt."

En kraftfull kombination av Frankincense och homeopatisk kristallenergi sägs hjälpa oss att bli tydligare i vår vision samtidigt som vi hjälper till att balansera tredje ögat.

Under flera århundraden har frankincense använts som ett hjälpmedel för att uppnå djup andlig kontakt genom meditation och bön. Det hjälper till att lindra ångest, stress och bryter förflutna negativa föreställningar. Kombinerat med vibrationsenergin från Lapiz Lazuli kristallen, en skyddande sten som sägs hjälpa det tredje ögat att öppna upp. Tillsammans hjälper de till att skapa tydlighet i tankarna och lösa konflikter.

Denna unika blandning är skapad till tredje ögat som är beläget i mitten av vår panna och är centrum för vår uppfattning av världen. När tredje ögat är i balans, "ser" vi tydligt och har en djup förståelse för vad vi bevittnar runt om oss och i världen.

Denna blandning fungerar briljant som en ”space clearing”, vi använder den för att rensa ett rum från andras energier och för att skydda oss själva. Den kan också gynna dem som har oförklarlig depression och psykisk trötthet, de som har mycket ilska inom sig och förtryckta känslor, liksom de som är under fysisk stress och har svårt att anpassa sig till deras naturliga fysiska förmåga.

Användning: Skaka bra. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö och upprepa affirmationen.
Spraya inte på polerade ytor.

Ingredienser: Spring water. Alcohol as preservative. Potentised Lapiz Lazuli Crystal in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Lapiz Lazuli Crystal in Pogostemon Cablin (Patchouli Oil).