Chakra Aura Spray - Blå

I lager.
Antal: 3

249 kr

Aquamarine Crystal Aura Spray 50ml


Sanning och Integritet

Halschakra

Neroli, Lavendel, Petitgrain, Frankincense, Svartpeppar

Affirmation: "Jag talar min sanning med mod och integritet."

En kraftfull kombination av neroli och homeopatisk kristallenergi är skapad för att föra sanning och integritet tillbaka i våra liv, samtidigt som det hjälper till att balansera halschakrat.

Neroliolja sägs hjälpa till att övervinna ångest och lyssna på vår inre visdom. Det lugnar och lindrar sinnet och kroppen, vilket gör att vi kan komma åt och tala vår sanning. Kombinerat med kristallenergin i en akvamarin, känd som Moderns sten hjälper den till att rensa halschakrat och ger styrka för att kraftfullt stå och tala vår sanning. När det är i balans kan vi uttrycka vad vi tänker och vad vi känner. Vi kan kommunicera våra idéer, övertygelser och känslor.

Denna blandning kan gynna dem som är för pratsamma eller blygsamma, det gör det möjligt att hitta en balans. De som är professionella talare, sångare och presentatörer som behöver kommunicera tydligt kan också dras till denna blandning.

Användning: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö och upprepa affirmationen.
Spraya inte på polerade ytor.

Ingredienser: Spring water. Alcohol as preservative. Potentised Aquamarine Crystal in Citrus Aurantium (Neroli Oil). Potentised Aquamarine Crystal in Lavendula Angustifolia (lavender Oil). Potentised Aquamarine Crystal in Citrus Aurantium (Pettigrain Oil). Boswelia Carterli (Frankincense Oil). Piper Nigrum (Black Pepper Oil).